HellykkäValmistettu luomukaurasta irrotettavalla, pestävällä pellavapäällisellä. Käytetään erilaisiin hoitoihin joko lämmitettynä tai kylmättynä. Lämmitetään mikrossa noin viisi minuuttia tai tavallisessa uunissa (uuni 150 astetta). Tämän jälkeen lämpö pois päältä ja tyyny uuniin noin 15 minuutiksi. Kauratyynyn ollessa hartioilla tyyny on sen verran painava, että jännitys laukeaa lihaksistosta. Tyynyn voi kietoa myös kaulan ympärille, jolloin koko kaulan seutu tulee hoidettua. Kauratyynyä lämmitettäessä siitä nousee parantavia höyryjä, minkä ansiosta tyynyä voi käyttää kaikenlaisiin hoitoihin.

Synnytyssairaaloissa tyynyä on testattu ja todettu erinomaiseksi kivun lievittäjäksi. Synnytyksen jälkeen tyynyä voi käyttää maidonerityksen lisääjänä ja myös rintatulehduksien hoitoon. Vauvanhoidossa se on ihanteellinen: lämmitetään tyyny ja laitetaan vauva pikkuvaatteissa tyynyn päälle makaamaan. Tämä auttaa lapsen vatsavaivoihin ja muutenkin rauhoittaa levottoman lapsen. Tyynyä ovat lääkärit suositelleet myös erilaisten sairauksien, esim. nivelrikon hoitoon.

Vuoteessa lämmikkeenä tyyny on aivan ihana. Kauratyynyä voi lämmittää esim. kahvitauolla ja ottaa sen hartioille kun menee tietokoneen ääreen.

25 € / kpl